Velkommen

Jeg hedder Sarah Lund og er uddannet kosmetolog. I 2010 blev jeg diplom uddannet fra Cidesco Kosmetologskole i København. Cidesco er Danmarks mest anerkendte kosmetolog uddannelse - samt anerkendt på verdensplan.

Jeg tilbyder en 100% skræddersyet behandling til dig. Ikke én behandling er ens.

Din hud ændrer sig konstant. Den bliver påvirket af forkølelse, diæt, vind, vejr, hormoner, stress osv. Med Facemapping fra Dermalogica går jeg huden igennem 14 opdelte zoner - derud fra kan jeg sammensætte behandlings forløb såvel som hjemmepleje program.

Klinikken ligger i forbindelse med Frisør Søren Lund, hvor jeg har to hyggelige rum med dæmpet belysning og afslappende musik. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen til en behandling eller blot til en snak om hudpleje eller makeup.

Nyheder

Færdiguddannet elev! - 07.02.17
Anna er nu færdiguddannet elev og kan kalde sig frisørsvend! Holdet er nu, Janne, Camilla, Anna, Sarah og Søren. Kirsten kommer tilbage fra barsel juni 2017. 

Nyt ansigt i butikken! - 27.01.17
VI kan med glæde præsentere Janne som er uddannet frisør og er startet her hos os. Janne har mange års erfaring i faget og er nu en del af vores dygtige team.

Atter tilbage! - 03.01.17
Så er vi atter tilbage fra nytårsferie og står klar til at behandle jer igen! 


Algade 13 6950 Ringkøbing Tlf. 97 32 38 88